Uudista lukituksesi nyt

Lukituksen uusimisella varmistat, kenellä on avaimet kotiisi tai kiinteistöösi. ABLOY Sento on tehdassuojattu avaintaso, jossa hallitset avainkortilla lisäavaintilauksiasi.

Lukituksen turvallisuus on kiinni kahdesta asiasta: lukkojen on oltava jämeriä ja avaimia saa olla vain oikeilla ihmisillä. Vanhat lukothan voivat toimia edelleen hienosti, mutta niiden pitkän käyttöiän aikana avaimia on saattanut päätyä moneen paikkaan. Vaikka itse olisitkin pitänyt hyvää huolta avaimistasi, on edellisten asukkaiden toiminnasta mahdotonta sanoa mitään varmaa.

Kuten mikä tahansa tekninen laite, niin myös lukko kuluu. Sen on jokainen kokenut, että ABLOY® -lukko kestää sukupolvelta toiselle. Mutta hyväkään lukko ei täytä tehtäväänsä moitteettomana kodin turvaajana ikuisesti.

Lukituksen uusinnan suoritat vaivattomimmin ottamalla meihin yhteyttä ja tilaamalla lukkosepän kotiisi. – Soita meille numeroon 029 001 3330 ja tilaa lukituksen uusiminen nyt!

ABLOY Sento

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>