Lukkojen sarjoittaminen lisää käyttömukavuutta

ABLOY-lukot voidaan sarjoittaa siten, että sama avain avaa kaikki kodin lukot. Lukkojen avaaminen helpottuu ja nopeutuu, koska ei tarvitse käsitellä useita avaimia tai etsiä oikeaa avainta ovea avattaessa. Paitsi kodin ulko-ovien lukot, myös muut kodin ja vapaa-ajan asunnon ovet, postilaatikot, kuten myös varastojen, porttien, veneiden, peräkärryjen yms. riippulukot, voidaan sarjoittaa toimimaan samalla avaimella asunnon lukkojen kanssa.   

Lukkojen sarjoittaminen helpottaa kulkemista, pienentää avainnippua ja vähentää mukana kannettavien avainten määrää. Sarjoittaminen on mukavuustekijä, joka ei vähennä millään tavalla lukitusturvallisuutta.    

Lukot on syytä sarjoituttaa uudelleen aina jos avain katoaa, jos muutat tai kun lukot ovat kuluneita. Uudelleensarjoittamisen jälkeen lukot eivät enää avaudu vanhoilla avaimilla. ABLOY-valtuutettu lukkoliike hoitaa lukkojen sarjoittamisen kiinteistön omistajan toimeksiannosta.

Lähde: Abloy Oy

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>